Over de praktijk

Je hebt een druk leven en stelt daarbij vaak hoge eisen aan jezelf. Natuurlijk wil je fit blijven. Bewegen en gezond eten zijn essentieel, maar ook een ontspannen massage draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Zo wordt de stress verlaagd, worden afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd, de immuniteit verhoogd en de bloedcirculatie gestimuleerd. Bovendien verbetert een massage de huidfunctie en zorgt het voor de aanmaak van oxytocine, ook wel het 'gelukshormoon' genoemd. Hierdoor voel je je zowel fysiek als mentaal weerbaarder en meer ontspannen, kortom meer in balans.

 

Bij Massagepraktijk Fit & Ontspannen draait het om vitaliteit en gezondheid, waarbij massage één van de peilers is. Je kiest voor een massage op maat. Samen bepalen we welke aanpak het meest passend is. Door doelgerichte massagetechnieken kunnen eventuele (pijn)klachten verminderd worden. Maar bovenal kom je toe aan een moment voor jezelf, waarbij ontspanning het kerndoel is. Zo blijf je fit en (her)vind of behoud je je emotionele balans.

 

Tijdens de massage maak ik gebruik van zelfgemaakte oliën. De basis is een druivenpitolie, waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar ook voor een stimulerende werking op lichaam en geest.

 

De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping.