Samen met mijn collegamasseur Sanderijn Hubertse bied ik onder de naam Massage to Move stoel- en/of handmassages aan tijdens evenementen, markten of feesten en partijen. Je kunt jouw gasten dan verrassen met een ontspanningsmassage. Je kan ons inhuren met een minimum van 2 uur met 2 masseurs. 

 

Tevens verzorgen wij stoelmassages voor bedrijven. Dat kan eenmalig of op regelmatige basis. We informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Een stoelmassage kan gegeven worden over de kleding heen of met olie op de huid.

Een stoelmassage met kleding aan is erg laagdrempelig. De massage bestaat voornamelijk uit het geven van druk, knedingen en strijkingen over de kleding.

Klik hier voor een filmpje van een stoelmassage over de kleding heen.

 

Bij een massage op de huid ervaar je het huidcontact, zoals ook bij een tafelmassage. Dit geeft een andere beleving dan een massage over de kleding. 

Klik hier voor een filmpje van een stoelmassage met olie op de huid.

 

Tevreden klanten schreven:

"Het team van Massage to Move heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan ons kerstevent bij het UMC Utrecht. Professioneel, prettig in de omgang, punctueel met de afspraken. De bezoekers konden de massages zeer waarderen, en bij een volgende gelegenheid zoek ik graag de samenwerking opnieuw op." 

Jan Aart Bijl (ChristmasFairTrade)

 

"Ons team, werkzaam in de GGZ, is altijd bezig om voor anderen te zorgen. Wij vonden het nodig om een keer tijdens de teamdag aandacht aan onszelf te geven. Het is niet voor niks dat men zegt: "Je kan

pas voor anderen zorgen, als je goed voor jezelf zorgt". Voor het middagprogramma hadden we een viertal workshops georganiseerd waarbij dat onderwerp centraal stond. We waren erg blij met Sanderijn en Annelies. Iedereen van het team heeft een heerlijke stoelmassage gekregen. Sanderijn en Annelies zetten samen een prettige en fijne sfeer neer. Echt op en top ontspanning na een enerverende ochtend

teambuilding!"

Irene (Kwintes)

 

"Als een verrassing hebben wij Massage to Move uitgenodigd tijdens onze laatste  vergadering van het jaar.  Na een jaar hard werken kreeg iedereen een heerlijke,  professionele stoelmassage van Annelies. In een werksituatie creëerde Annelies 20 minuten relaxtijd. Heel goed ontvangen door iedereen; een actie waarnaar nu nog regelmatig naar wordt gerefereerd."

Ellen Reuzenaar (Moon-HRM voor Strategische Personeelsplanning)

 

Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact op via het contactformulier.